gel blasters huren

Teambuilding met gelblasters

Ieder jaar zijn er veel bedrijven die een bedrijfsuitje organiseren met hun team. Dit is een leuke manier om ervoor te zorgen dat collega’s hechter worden en dat men even wat stoom kan afblazen van het werken iedere dag. Ook is het simpelweg leuk om de mensen met wie je werkt eens in een andere setting te zien naast het werk. Veel bedrijfsuitjes zijn inmiddels echter niet erg origineel meer en vaak begint het toch wel te vervelen bij veel mensen. Daarom is het een leuk idee om gel blasters te huren voor het bedrijfsuitje.

gel blasters huren

Wat zijn gel blasters precies?

Gel blasters zijn nep geweren waarmee je met balletjes van gel schiet. Deze balletjes zijn eerst vrij klein en compact bij het vullen, maar worden groter als ze in contact komen met water. Met deze geweren kun je dus probleemloos op elkaar schieten zonder dat je elkaar pijn zal doen ermee. Je kan hierbij denken aan een soort van lasergamen, airsoft of paintball, maar dan met balletjes van gel.

Wat is zo handig aan gel blasters?

Het handige aan gel blasters huren is dat je ze overal kunt gebruiken. Je kan ze natuurlijk buiten gebruiken, waar je veel ruimte hebt. De balletjes zijn namelijk niet schadelijk voor het milieu, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over waar ze terecht zouden kunnen komen. Je kan echter ook binnen spelen met de gel blasters en hierbij zullen ze niet eens zorgen voor rommel. Doordat de balletjes namelijk van gel zijn gemaakt, laten ze geen troep achter. Of het dus nu mooi weer is of als het regent, je kunt hoe dan ook met je team spelen met de gel blasters.

Wat voor spellen kun je doen?

Je gaat dus met gel blasters spelen als bedrijfsuitje, maar wat voor spellen kun je dan nu precies doen? Er zijn veel verschillende dingen die je ermee kunt doen. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om even bij alle collega’s na te gaan wat zij graag zouden willen. De een wilt het namelijk wat actiever, terwijl de ander hier niet zo van houdt. Ook kan het zijn dat mensen al ervaring hebben met gel blasters of met andere soortgelijke spellen, waardoor je ook moet kijken of je een eenvoudig of juist uitdagend spel wilt doen. Je kan in 2 teams spelen en dan elkaar afschieten totdat 1 team volledig af is. Je kan het echter ook spannender maken en een soort van Stratego doen. Hierbij heb je verder alleen nog maar 2 vlaggen nodig, of iets wat kan dienen als een vlag, en dan kun je beginnen.